Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C

Kassai: A világon semmi bajom a Fradival

2016.12.22. 08:37

A Ferencváros edzője, Thomas Doll nem bírja magát túltenni Kassai Viktoron, és még a napokban is azt nyilatkozta, hogy a bíró máshogy vezet meccseket az NB I.-ben, és máshogy a Bajnokok Ligájában. A Nemzeti Sport csütörtöki számában megszólaltatták a magyar játékvezetőt, aki azt mondta,

  • nem gondolta, hogy egy hónappal az esemény után egyesek még mindig ezzel foglalkoznak, de megfoghatatlan utalásokkal nem szokott foglalkozni.
  • Arra a kérdésre, hogy arrogáns-e, azt válaszolta: kellő talpraesettség és határozottság nélkül nem lehet bíráskodni, és az NB I.-es játékosok többször választották az év bírójának. De ha valakire erélyesebben rászól meccs közben, az feltűnőbb lehet.
  • Egy játékvezető mindig alkalmazkodik a játékosok magatartásához, viselkedési formájához, Japánban a klub-vb-n például senkivel szemben nem kellett felemelnie a hangját, de nem érzi úgy, hogy külföldön máshogy vezetne meccseket, mint itthon. 
  • A Ferencvárossal pedig az égvilágon semmi baja, rengeteg Fradi-szurkoló barátja van, velük továbbra is tartja a kapcsolatot.