Kleinheislerben látják a lehetőséget a Werdernél

2016.07.09. 10:35

A Werder Bremen vezetőedzője, az ukrán Viktor Szkripnik 2018-ig hosszabbított a klubbal, ebből az alkalomból beszélt céljairól, és arról, mit vár játékosaitól.

A Werdernek három olyan játékosa van, akik részt vettek az Eb-n, köztük van Kleinheisler László is, aki az előző szezonban még nem kapott túl sok lehetőséget, de most jó esélye van arra, hogy előrébb léphet.

„Látszik, hogy van benne potenciál. Igazi edzésmunka és képzés nélkül jött ide. A Bundesliga nem olyan egyszerű, mint ahogy a tévében látszik. Főleg a  külföldi játékosoknak nehéz. Ezt saját tapasztalatból tudom. Szerencsés vagy, ha például van egy olyan honfitársad a csapatban, aki beszéli a nyelvet. Kleinheislernek minden esélye megvan arra, hogy több játékidőt kapjon" – idézi az edzőt a klub honlapja.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek