Árpád
-2 °C
4 °C

Kiderült, hogy a nő verte futballista barátját

2017.02.07. 11:52

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra, az Atlético Madrid nagy tehetségének tartott Lucas Hernandez állítólagos nőverésével kapcsolatban. Kiderült, hogy a nő verte a focistát, de a fiatal játékos még így is rosszul járhat. 

A Madrid környéki bíróság február 21-re hirdette meg a tárgyalást, éppen akkor, amikor a madridiaknak Leverkusenben kell Bajnokok Ligája-meccset játszaniuk. Ráadásul a bíró hét hónap börtönbüntetést kért a futballistára (igaz, ezt, a spanyol gyakorlat szerint évekre felfüggesztenék). Pedig a legfrissebb hírek szerint Hernandez csak védekezett.

A Marca cikke alapján kiderült, hogy a játékosnál idősebb barátnő, Amelia De la Ossa Lorente - aki amúgy büntetett előéletű - támadt a focistára péntek hajnalban. Pénzt követelt tőle, a kulcscsomójával többször is felsértette a játékos fejét és nyakát.

Miután a nő Hernandez kocsijának esett neki és törte össze, karcolta fel a kulcscsomóval, akkor kezdődött el a dulakodás, amelyben mind a ketten megsérültek. A nőnél négy napon túl gyógyuló, de munkavégzésre alkalmas sérülést állapított meg a bűnügyi helyszínelő. Ezért Hernandezre családon belüli erőszak miatt kért hét, a veszekedést kezdeményező nőre pedig hat hónap börtönbüntetést a bíró.

A pár öt hónapja élt együtt. Azt nem lehet tudni, mennyit veszekedtek korábban, és az sem derül ki,  melyikük milyen mértékben volt ittas állapotban az incidensnél. Egy biztos, Hernandeznek lett gondja bőven. Egymásra viszont már nem lesznek veszélyesek, a bíróság döntése értelmében 500 méternél közelebbre nem kerülhetnek egymáshoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?