Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Meccset eldöntő bomba, a 95. percben, 30 méterről

2017.02.13. 11:22

Nagy meccset játszott egymással vasárnap a Bundesliga első helyén álló MSV Duisburg és a kiesés ellen küzdő Preussen Münster. A meccs a 95. percben dőlt el, egy távoli, nagyszerűen eltalált lövéssel.

A vendég Münster a szünetben csereként beálló, korábban a Werderben is futballozó, Martin Kobylanski két góljával egészen a 87. percig vezetett. Ekkor egyenlített a Duisburg, majd a hosszabbítás utolsó perce hozta a fordulatot. 

A 95. percben jobbról jött a szabadrúgás. Már az is bravúr volt, ahogy sikerült megmenteni, majd a mentés éppen az első gólt szerző Fabian Schnellhardt elé került, aki igazított egyet rajta és a hosszabbítás lejártának pillanatában, 30-32 méterről bombázta rá, védhetetlenül a jobb felsőbe. Ezzel nyert 3-2-re a Duisburg.

A Duisburg ezzel őrzi hatpontos előnyét továbbra is jó eséllyel áll a feljutásért zajló versenyfutásban. A Münster csak 17. helyen, egyelőre jobb gólkülönbségével nem kieső helyen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?