Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Dárdai felmérgelte magát

2017.02.13. 11:03

A Hertha a múlt héten két vereséget szenvedett, szerdán a Dortmund ejtette ki a Német Kupából, szombaton a Schalke győzte le 2-0-ra a bajnokságban. Dárdai Pál edző nem ez utóbbi eredményén, hanem a mutatott játékon akadt ki.

„Az első félidő rossz volt, húszszázalékos labdabirtoklás, ez az itteni korai időszakomra emlékeztetett. Ez így nem működik, és ez az, ami bosszússá tesz" – idézte Dárdait a Bild.

Az edző 2015-ben a kiesés közelében lévő, nem túl jó játékosállományú Herthát rakta össze szigorú munkával jól teljesítő csapattá. A Schalke elleni bajnokin azonban visszatértek a rossz minták, sem a védekezés, sem a támadás nem működött.

Most az analízis és a javítás következik, nehogy ebbe az állapotba ragadjon bele a csapat. „Ellenőríznünk kell. Még egyszer megmutatni, hogy mi volt a rossz, és mi nem fordulhat elő újra. Ez érezniük kell a játékosoknak. A srácok a határon voltak, és ehhez jött még a fáradtság. Még nem szabadultunk fel, és aztán a Schalke összetört minket. Elég szar út volt" – mondta az edző.

000 LM1UK

A Hertha pedig mindent megtett a pihenésért, a kupameccs után Dortmundból vissza sem mentek Berlinbe. Szombatig Bochumban készültek.

„Most keményen kell dolgoznunk, és nem szabad elveszítenünk a nyugalmunkat. De több gólt kell lőnünk. Az egyetlen pozitív dolog, amit elmondhatunk, hogy idegenben volt néhány kihagyhatatlan helyzetünk."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?