Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tovább mélyül a Leicester City válsága

2017.02.18. 20:49

Miközben a Premier League-ben egy pontra van a kiesést jelentő helytől a címvédő Leicester City, a kupában sem megy nekik: szombat este a harmadosztályú Millwall otthonában kaptak ki. Ráadásul mindezt úgy, hogy az 52. perctől kezdve emberhátrányban volt a Millwall. 

A győztes gólt Shaun Cummings szerezte a 90. percben. 

A kiesés után Claudio Ranieri arról beszélt, hogy mennyire csalódott, de a Millwall jobban játszott náluk, mert amint tíz emberre fogyatkoztak, sokkal inkább odatették magukat.

"Ha az aktuális bajnok kikap egy harmadosztályú csapattól, akkor fel kell tenni a kérdést, hogy mi lehet ennek az oka, és minél hamarabb megtalálni a megoldást. Jobb csapat vagyunk, mint a Millwall, de a Millwall volt jobb ezen az estén" - mondta Ranieri. 

A Leicester Cityre szerdán újabb teszt vár: a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén a Sevilla otthonában lépnek majd pályára. Az sem lesz egy könnyű menet.