Itt a vége: Totti visszavonul a szezon végén

2017.05.03. 14:54

Biztossá vált, hogy az olasz Roma legendája, Francesco Totti a szezon után befejezi a futballt, és a klub vezetésében dolgozik majd, írja a Football Italia. 

A hírt a Roma sportigazgatója, Monchi erősítette meg, és hozzátette, hogy szeretne olyan közeli munkakapcsolatot ápolni Tottival a szezon után, amennyire csak lehetséges, mivel a futballista magát a Romát szimbolizálja. 

Lehetett sejteni, hogy a negyvenéves Totti nem fogja folytatni, mert az idény után lejár a szerződése. Azért még ebben a szezonban is pályára lépett huszonöt tétmeccsen, melyeken három gólja volt. 

Úgy fejezi be 1992-ben indult profi pályafutását, hogy a Serie A történetének második legjobb góllövője: 608 tétmérkőzésen 250-szer talált be, csak a legendás Silvio Piola előzi meg. 

Totti május 28-án játssza utolsó mérkőzését, hazai pályán a Genoa lesz az ellenfél. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla