Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Azt híresztelik, focicsapatot vesz Andy Vajna

2017.05.27. 12:10 Módosítva: 2017.05.27. 14:43

Azért mert valamit leírtak, és aztán több helyen felkapták, még nem feltétlenül igaz. Így kéretik kellő fenntartással kezelni a hírt. Ugyanakkor ha valami megjelenhet a meglehetősen kormányközeli Nemzeti Sportban a meglehetősen kormányközeli Andy Vajnáról, akkor annak akár még némi valóságalapja is lehet(ett volna).

Márpedig a sportlap honlapja, több más hazai sportoldallal egyetemben, a sportfaktorra hivatkozva megírta, hogy a magyar film- és kaszinóipari nagyágyú, Andy Vajna lehet a Debrecen régóta rebesgetett új tulajdonosa.

Azt ugyanis már jó ideje tudni lehetett, hogy Szima Gábor megválna a klubtól, sőt áprilisban kaptunk olyan információt, ami egy lehetséges új tulajdonosról szólt, aki amerikai magyar és van már egy klubja Európában. Utóbbi kitétel miatt Vajnára nem gondoltunk, inkább egy György F. Hemingway-szerű jelenségre.

Az mindenesetre nagyon stílszerű volna a sztoriban, amennyiben igaz, hogy a DVSC jelenlegi tulajdonosának a szerencsejátékpiacon felépített birodalmából futotta a csapatra, sőt, a debreceni focicsapat résztulajdonosa Szima kaszinós vállalkozásának is. 

Update:

Azóta Vajna Twitteren cáfolta az értesülést.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!