Szívesen látjuk Neymart a Real Madridban

2017.07.25. 11:47

A realos Casemirónak sikerült még egy szálat átfűznie a Barca-Neymar-PSG átigazolási sztorin. A Barcelona brazilja állítólag a párizsiakhoz tart, de a szintén brazil Real-középpályás bedobta, miért ne mehetne hozzájuk?

Neymarnak kell döntenie a saját jövőjéről. Tudja, mit kell tennie. Miért ne játszhatna itt a Real Madridban? Szívesen látnánk. Nagyszerű futballista, csodálom

- mondta a Globoesporte.br-nek a Madrid ManUnited elleni edzőmeccse után.

Úgy tudni, a Paris Saint-Germain kifizetné Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát, és akkor a Barca nem tehetne semmit, el kellene engednie egyik legjobbját.

Arról nincs hír, hogy a Real-elnök Florentino Perez is ezt tervezné, annyi biztos csak, hogy négy éve ő is meg akarta szerezni, de ez a legnagyobb ellenfélnek sikerült.

Mindeközben a PSG sajtótájékoztatót hívott össze ma este 23:30-ra - magyar idő szerint - Amerikában. A témát nem jelölték meg. A Barca ugyanerre az időpontra szintén sajtótájékoztatót hirdetett, ez sima edzés előtti dolognak tűnik, Gerard Piqué és Javier Mascherano fog beszélni rajta a játékosok közül. Többek között Neymar is téma lesz.  • Hírek
  • Személyi kölcsön