Tekla
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Utánozhatatlan hisztit adott elő Kleinheisler menedzsmentje

2017.08.19. 16:32

Kleinheisler Lászlónak sajnos nem sikerült valami jól hétközi BL-selejtezője: egyrészt a skót Celtic 5-0-val gázolt át csapatán, a kazah Asztanán, másrészt az egyik bekapott góljuk előtt ő adott gólpasszt az ellenfél játékosának.

A válogatott futballista ezután próbálta magyarázni a történteket, hogy balszerencsés mozdulat volt, de ennél maradandóbbra sikerült az a nyilatkozat, amit a menedzsmentje adott ki szombat délután Facebook-oldalán.

A T&M International Football Agency a megdöbbenés címet adta a posztnak, majd értetlenkednek egy sort mindazokon, akik kritizálták a futballista teljesítményét az elvesztett BL-selejtező után.

Csak néhány mondat a közleményből:

  • azt érezzük, hogy szinte csak a rosszindulatúak és/vagy tájékozatlanok és/vagy irigyek formálnak véleményt egy ideje Kleinheisler László kapcsán. Ezért van szükség egy másik pólus beiktatására részünkről, hogy ne csak az érthetetlenül mocskolódó oldal – legyen az újságíró, anonim kommentelő, esetleg „szakember ” – teljes mértékben szakmaiatlan véleményével találkozzanak a magyar emberek.
  • Saját lelkiismeretükkel számoljanak el a gúnyos főcímek megrendelői, megalkotói, a hibavideók kiemelői, hátha majd egy elismert skót szakíró vagy Laci fejlődő játéka ellensúlyozza rosszindulatukat a nemzetközi futballvilágban. 
  • Úgy tűnik, hogy divat lett belerúgni a külföldön játszó magyar játékosokba, pedig Dzsudzsák Balázs is kacagva számolgathatná vagyonát ahelyett, hogy könnyeivel küszködjön egy válogatott kudarc után. 

A közlemémyben kitérnek arra is, hogyan került Kleinheisler az Asztanához, ahol szerintük trófeákért küzdhet, nemzetközi porondon rutint szerezhet, jól is kereshet, de úgy, hogy közben nem puhul el, hiszen a kazah bajnokság azért elég vad és ez ad egy komolyabb intenzitást.

Íme a teljes közlemény.