Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C

Hat osztályom van, az egyetlen, amit tudok, futballozni

2017.09.12. 08:28 Módosítva: 2017.09.12. 08:29

Több internetes forrás is megosztotta azt a videót, amelyen Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál futballistája bírósági meghallgatáson vall az adóügyeiről.

A felvétel legerősebb állítása, amikor a portugál válogatottal Eb-t nyerő futballista iskolai neveltetéséről beszél. Ahogy a felvételen hallható:

Hat osztályom van, az egyetlen, amit tudok, futballozni.

Ezt ugye azért mondja, hogy a bíró tisztában legyen vele, semmit nem ért az adóbevalláshoz, illetve más pénzügyekhez sem. Majdnem 15 millió eurót kér rajta számon ugyanis a spanyol adóhatóság, ő viszont állítja, megfizette, amit kellett.

Kijelentette, megbízott az őt körülvevő emberekben, ha azt mondták neki, Cris, minden rendben lesz, akkor ő elhitte. 2009-ig Angliában, a Premier League-ben futballozott, ezt is megemlítette:

Semmiféle problémám nem volt Angliában. Nem szívesen mondom ki, de jó lenne oda visszamenni.

A Barca elleni, augusztusi meccs után kapott eltiltása miatt Ronaldo eddig egyetlen fordulóban sem játszott a spanyol bajnokságban a háromból, miközben csapata két meccsen is fontos pontokat hullajtott el, a Valencia és a Levante ellen is csak döntetlenre végzett a Bernabéuban.  • Vennék
  • Hírek