16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Japán 2
Spanyolország 1
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Costa Rica 1
Németország 1

Saját szurkolói üldözhetik el a Milan kapuszsenijét

GettyImages-891914404
2017.12.15. 10:47

Hiába nyert az AC Milan szerdán nagyon simán a Verona ellen az olasz kupában, mégis sírás volt a meccs után az öltözőben. A kapus, Gianluigi Donnarumma érzékenyült el, de nem örömében, hanem azért, mert a szurkolók már a meccs előtt megtalálták.

Nem elég, hogy a nyáron a 18 éves kapus hosszas huzavona után írta alá új szerződését a milánói klubnál, állítólag most levelet írt, amelyben azt kéri, hogy inkább függesszék fel a kontraktust. A szurkolók is tudomást szereztek az állítólagos levélről és a kupameccs előtt kifütyülték a kapust, majd egy molinót is kifeszítettek

„Pszichikai erőszak, 6 millió euró évente és egy parazita testvér szerződtetése? Itt az idő távozni... A türelmünk véget ért.” - állt a transzparensen, utalva ezzel arra, hogy Donnarumma testvére volt a meccsen a cserekapus.

Később a kapus az Instagram oldalán reagált a történtekre: „Szörnyű este volt, nem számítottam erre. Sohasem mondtam, fizikai, vagy pszichológiai kényszer miatt írtam alá. Mindig a következő meccs jár a fejemben. Forza Milan.

Donnarumma ügye ezzel tovább bonyolódhat, a héten ugyanis az ügynöke, Mino Raiola a szerződéshosszabbítás ellenére kilátásba helyezte, hogy ha kell, valahogy eléri, hogy a kapus januárban eligazolhasson a klubtól.

Borítókép: A Donnarummát támadó transzparens a Milan és a Verona kupameccsén - Emilio Andreoli / Getty Images Hungary  • Hírek
  • Hírek