Árpád
-2 °C
3 °C

Gulácsi a legviccesebbek között, de a Bundesliga élén

2018.01.09. 12:11 Módosítva: 2018-01-09 12:36:28

Kicsit lecsúsztak ugyan a szilveszterről, de így is jó szórakozás a Bundesliga hivatalos Youtube-csatornájának összeállítása a szezon legvidámabb pillanataiból.

Helyenként valószínűleg nem ártana németnek lenni, hogy igazán jót röhögjünk a poénokon - a melegítő játékosokat mutató felvételeken például humort nehéz felfedezni -, ám ezért bőségesen kárpótol minket, hogy pár másodpercre Gulácsi Péter is bekerülhetett a kollekcióba. (A magyar válogatott kapusa az 57. másodperctől látható). 

Persze, ha nem csak a német bajnokikon előadott megoldások számítanának, akkor Gulácsi Svájc elleni potyája igen előkelő helyen szerepelhetne a listán, hogy a Német Kupában szélfútta Herrlichről már ne is beszéljünk.

A gyűjtésben így is akad pár igazi gyöngyszem, az első helyezett pedig tényleg méltó az örökkévalóságra. 

Meg persze a méltatlanul hátrasorolt nyolcadik az ellopott tizenegyesponttal.

Gulácsi egyébként nem csak a vicces pillanatok közé került be, hanem komoly listára is: vezeti a Kicker.de kapusranglistáját a Bundesliga félidejében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?