Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Huszti Szabolcs 12,5 év után visszatér az NB I.-be, a Videotonnál folytatja

2018.01.11. 15:07

A Videotonhoz szerződött a korábbi válogatott labdarúgó Huszti Szabolcs, jelentette be a klub honlapján csütörtökön. A 34 éves Huszti eddig a kínai Csangcsun Jataj csapatát erősítette, összesen 12,5 év után tér vissza Magyarországra.

Huszti korábban a Ferencvárosban és a Sopronban szerepelt a magyar NB I.-ben, majd a francia Metz, a német Hannover és Eintracht Frankfurt, az orosz Zenit, illetve a kínai Csangcsun Jataj játékosa volt. Magyarországon egyszer, Oroszországban kétszer volt bajnokcsapat tagja.

A válogatottban 51-szer lépett pályára, de 2010 után lemondta a szereplést, írja az MTI.

„Korábban nem gondoltam volna, hogy én még a magyar bajnokságban pályára lépek. (...) Mindenki biztosított arról, hogy a Vidinek komoly céljai vannak. Hosszú távú szerződést írtam alá, úgy gondolom, jó döntést hoztam” - nyilatkozta Huszti Szabolcs.

Huszti Szabolcs a Vidi játékosa! #videotonfc #vidi #football #foci #videoton #soccer

Videoton FC Official (@vidinstagram) által megosztott bejegyzés,