16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Öt realos az év csapatában az UEFA-nál

2018.01.11. 12:49

Öt Real Madrid-játékos került be az elmúlt év csapatába az UEFA honlapján rendezett szavazáson. A hagyományos év végi szavazáson rekordot jelentő 8 779 639 kattintás érkezett a kedvencekre, ez 1,6 millióval több, mint egy évvel korábban.

A legtöbb szavazat a Bajnokok Ligájában címvédő Real Madrid kapitányára, Sergio Ramosra érkezett, akit 588 315-en akartak az álomcsapatban látni. Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo tizenkettedjére került be a tizenegybe, mellette még Marcelo, valamint a madridi középpálya tengelye, Toni Kroos és Luka Modric került be. 

Újoncnak számít az együttesben Kevin de Bruyne és Eden Hazaard, előbbi ráadásul az első Manchester City játékos, aki bekerült az év végi álomcsapatba, írja az MTI. 

Az Év csapata az UEFA szavazása alapján:

Gianluigi Buffon (Juventus) - Daniel Alves (Paris Saint-Germain), Sergio Ramos (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Marcelo (Real Madrid) - Kevin de Bruyne (Manchester City), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Eden Hazaard (Chelsea) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona)  • Hírek
  • Hírek