Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már rúgták volna a 11-est, aztán jött a videóbíró

2018.02.10. 09:52

A videóbíró miatt állt a bál a Fiorentina-Juventuson: a firenzeiek elnöke háborgott is rendesen a két góllal elvesztett péntek esti bajnoki mérkőzés után.

Az történt, hogy a Fiorentina tizenegyest kapott a 18. percben Chiellini kezezése miatt. A hazai csapat fel is állt a büntetőhöz, de mielőtt még elvégezték volna, a játékvezető szólt, hogy videózás fog jönni. 

Három percig nézegették a felvételeket, aztán visszavonták a tizenegyest, mivel a kezezést megelőző jelenetnél lesen volt a labdát beadó Marco Benassi, úgyhogy kifelé jött a szabadrúgás. 

Azért is befolyásolta ez döntően a mérkőzést, mert a második félidőben két gólt is szerzett a Juventus, és ezzel idegenben nyert 2-0-ra. 

A Fiorentina-elnök Stefano Poli szerint nem volt egyértelmű leshelyzet, ugyanis Marco Benassihoz egy Juventus-játékosról pattant oda  a labda, és azt is nehezményezte, hogy nagyon sokáig tartott a videózás.