Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Legyengült állapotban nem tudják megműteni Mészöly Kálmánt

2018.02.12. 18:43

Mészöly Kálmánt febuár 5-én agyvérzés gyanújával szállították kórházba, miután otthonában rosszul lett, de a később elvégzett vizsgálatok azt állapították meg a Vasas és a magyar válogatott legendás játékosánál, hogy kétoldali tüdőgyulladása van, és a szívével is problémák vannak.

Átvitték a Városmajori szívklinikára, ahol megállapították, hogy koszorúér-elzáródása miatt műtétre lesz szükség, azonban a Nemzeti Sport szerint a mostani állapotában ezt nem tudják elvégezni. Azóta visszavitték a János Kórház kardiológiai osztályára. A 61-szeres válogatott labdarúgó nem eszik, és az ágyából sem kel fel. Az is felmerült, hogy II. kerületi rehabilitációs intézetbe szállítanák át.

Mészöly január 11-én kapott életműdíjat az Év Sportolója-gálán, amit személyesen vett át a Nemzeti Színházban, elérzékenyült, elsírta magát.