Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dárdai: Még egyszer nem kapunk ki hazai pályán

000 11R8JX
2018.03.05. 13:22

Sorrendben harmadik Bundesliga-meccsén is gól nélkül maradt a Hertha BSC. A Mainz elleni hazai 0-2 után az éllovas Bayernnél 0-0-t harcoltak ki, míg a második Schalke stadionjában 1-0-ra kikaptak.

"A védekezésünket rendberaktuk, azon már nem kell változtatni. 95 százalékban a támadásokat fogjuk gyakorolni a napokban, mert ott vannak hiányosságaink. Nem a befejezéssel van problémánk, hanem az előkészítéssel. Weiser, Plattehardt, Darida, Duda. Ha végignézzük és összehasonlítjuk a mutatóikat az előző szezonnal, látható a különbség. Vékonyak vagyunk, ezen javítani kell. Azt nem tudom elképzelni, hogy ismét kikapjunk hazai pályán. De egycsapásra megváltoztatni sem tudom a csapat játékát, mert nem vagyok varázsló. A csapatnak együtt kell akarnia a változást" - idézte a Bild a 41 éves magyar edzőt.

A Hertha a 12. helyen áll a bajnokságban, 31 pontot gyűjtött. A következő hazai bajnokija a tabellán éppen mögötte helyezkedő Freiburg ellen jön, aminek kettővel van kevesebb pontja. Türelem és bátorság kell erre a meccsre.

Dárdai ismeri a csapatát, ennyi pedig elég neki, hogy tudja, visszatalálnak a győzelem ösvényére.

(Borítókép:  Sascha Schuermann / AFP)