Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagyot hajrázott, 0-2-ről verte a kiesőjelöltet a ManU

2018.03.05. 23:15

Ugyan sorban második hazai meccsén is kikapott a Crystal Palace az angol bajnokságban, és így továbbra is kiesőhelyen áll, a hazai közönség óriási tapssal búcsúztatta a játékosokat, akik február végén a Tottenham, most pedig a Manchester United ellen álltak közel a pontszerzéshez – egy hete vasárnap Harry Kane a 88. percben lőtte a győztes gólt ellenük, míg a Manchester United ellen a 91. percig bírták.

Sőt, a ManU ellen 2-0-ra is vezettek a második félidő elején, a végét viszont nem bírta  Palace. Az 55. percben szépített José Mourinho csapata, a 76. percben egyenlített, majd nem sokkal a lefújás előtt jött Nemanja Matic a győztes góllal.

Győzelmével a Manchester United 29 forduló után őrzi második helyét a bajnokságban, előnyük 2 pont a harmadik Liverpool előtt, hátrányuk viszont 16 pont az első Manchester Cityhez képest. A Crystal Palace a 18., kiesőhelyen áll.

Crystal Palace-Manchester United 2-3