Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százból egyszer, ha bejön ez az emelés

2018.03.16. 22:23

Álomszerűen indult a Bundesliga 27. fordulójának pénteki nyitómeccse Mario Gómez és a Stuttgart számára, hiszen a 32 éves csatár góljával már a 4. percben vezettek a vendégek a Freiburg otthonában, ráadásul Gómez 160. Bundesliga-gólját szerezte – ezzel egyébként 13. helyre jött fel a bajnokság örökranglistáján.

Csakhogy az elég passzívan játszó Freiburg, azon belül is Nils Petersen a második félidő elején beleköpött a stuttgarti örömbe, és egy labdaszerzésből indított támadás végén talán élete emelését hozta össze. A német játékos hajszálpontosan nyúlt alá a labdának, ami pont annyival ment el a borzasztóan nyújtózó Ron-Robert Zieler keze fölött, hogy ne tudjon beleérni.

A végére volt még egy fordulat, negyed órával a lefújás előtt Mario Gómez megint betalált, megszerezve a győzelmet a nyolcadik helyre felugró Stuggartnak. A Freiburg a 14. helyen áll.

  • Freiburg-Stuttgart 1-2