Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pintér nem bír leszállni a külföldi játékosairól

2018.04.15. 11:29

Kezd állandó fogódzkodóvá válni Felcsúton a csapat külföldi játékosainak hibáztatása egy-egy kínos, vagy közepesen kínos eredmény után. Most szombaton 1-1-es döntetlent játszott a kiesőzónát 3 pontra elhagyó Felcsút a Honvéddal hazai pályán, Pintér Attila, a hazaiak mestere viszont nem volt elégedett az iksszel, már csak azért sem, mert a vendégek egyenlítőgólja a 86. percben jött.

A meccs utáni sajtótájékoztatón gyorsan meg is találta, kikkel volt gond: saját csapata külföldi játékosaival, akik nem nyújtottak elég jó teljesítményt.

Mint elmondta, az akarattal nem volt gond, de voltak, akik rossz döntést hoztak a pályán, és ez "a külföldi úriemberektől nem fér bele." Saját példájával folytatta, rámutatva, hogy tőle is sokkal többet vártak, amikor külföldön futballozott, és ez fordítva is igaz, most ő is háromszor annyit vár a külföldi játékosaitól, mint a többiektől. (Pintér 1990-ben a belga Beerschotnál, 1992-ben pedig a Dunaszerdahelynél játszott fél szezont külföldön.)

Közvetlenül a meccs után, az M4 Sportnak egyébként még keményebben fogalmazott, „nálam mindig azok játszottak, akik mindent megtettek a csapat és a klub sikeres szerepléséért. Ezen nem fogok változtatni: vagy ő, vagy én fogok menni” – mondta egy meg nem nevezett játékosáról, aki a Csakfoci szerint Liridon Latifi lehet.

Pintér ezúttal csak három külföldit (Trajkovski, Knezevic és Perosevic) nevezett a kezdőbe, de mindkét cseréje külföldi volt, Lafiti és Diallo álltak be a második félidőben. 

via NSO