Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gulácsi: hatalmas bravúr után iszonyú pech

2018.04.16. 08:35

A RB Leipzig 1-1-es döntetlent ért el a Werder otthonában a Bundesliga vasárnapi játéknapján. A lipcseiek kapuját ezúttal is Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa védte. Olykor bravúrral, de a 28. percben ez is kevés volt.

A kaputól 18 méterre Max Kruse bombázta rá, az ismétlésen jól látszik, hogy Gulácsi hatalmas bravúrral, ujjheggyel tolta labdát kapufára. Azonban pechje volt, mert a kipattanót Nikolas Moisander egy nagyon rosszul eltalált lövéssel küldte valahogy kapura, a labda pedig el is pattogott a bal alsó sarokba. Gulácsi hiába próbált visszaérni, már csak a gólvonalon túl érte el a labdát.

Később aztán, az 50. percben a Lipcse Ademola Lookman góljával egyenlített. Gulácsi csapata jelenleg 47 ponttal az ötödik helyen áll, négy pont különbségre a BL-t érő negyedik helytől. A Werder a 12.