Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Senki sem feszeng és tör ki úgy, mint Simeone

2018.05.04. 10:38

1-0-ás meccsen jutott az Európa Liga döntőjébe csütörtökön az Atletico Madrid, edzőjük, Diego Simeone megszenvedte a sikert, ugyanis nem ülhetett le a kispadra: Londonban, az Arsenal ellen a bíró a tribünre küldte, a visszavágóról eltiltották.

Mindig hihetetlenül izgul csapata meccsei alatt, de ha a partvonalnál van, bekiabál, ahol tud, szóban segít a futballistáinak, ezzel sokat levezet a feszültségből. Most viszont bármit ordít, senki se hallotta volna, a stadion majdnem tetejéről, egy skyboxból nézhette csak a meccset.

Az utolsó percek különösen neccesek voltak, az Arsenal támadott, és ha egyet talál, jöhetett volna a hosszabbítás. Simeone fel-alá járkált, elég volt őt nézni, hogy tudjuk, mi történik a pályán.

A lefújásnál aztán kitört belőle a megkönnyebbülés, de az igazi show csak utána jött: egy sállal ő is csatlakozott az ünneplő Atleti-drukkerekhez, akik aztán neki hódoltak, vagy 40 ezren bámultak és énekeltek a páholya felé.

Nagy estéjük volt, az Atletico a Marseille-jel játssza a döntőt Lyonban, május 16-án. Simeone második EL-győzelmére készül az Atleticóval, 2012-ben az EL-cím volt az első sikere az Atletivel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?