Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Messi: Szörnyű lenne, ha Neymar a Realba menne

2018.05.15. 21:52

A Real Madrid állítólag kétszer is tárgyalt már Neymarral arról, hogy a brazil futballista a PSG-ből hozzájuk igazolna. Lionel Messi szerint szörnyű lenne, ha egykori barcelonás csapattársa leszerződne a Realhoz.

„Szörnyű lenne, ha Neymar a Madridhoz menne, már csak azért is, mert ő nagyon sokat jelent Barcelonának, fontos címeket szerzett itt, megnyerte a La Ligát és a Bajnokok Ligáját velünk. Ő már tudja, mit gondolok erről, ez egy nagy csapás lenne. Ráadásul a Madridot még a mostaninál is erősebbé tenné." – mondta Messi a TyC Sportsnak.

Az argentin egyébként nyilvánvalóvá tette, hogy ő nem akar távozni a Barcelonától, ahová 2021-ig köti szerződés, hiába hozták hírbe a Manchester Cityvel. Barátjával és válogatott társával, Kun Agüeróval csak akkor játszana együtt, ha ő jönne el a Cityből a Barcába.