Zelma, Rajmund
-4 °C
-1 °C

Hiába az ingyenjegy: Orbán csapatának alig szurkolnak a kupadöntőn

2018.05.23. 20:38 Módosítva: 2018-05-23 20:39:51

Úgy néz ki, nem nagyon sikerült a Felcsút nézőcsalogató akciója. Sem az ingyen jegy, sem az ingyen busz nem volt elég elég csábító a szurkolóknak ahhoz, hogy tömegével jöjjenek el és nézzék meg élőben a Puskás Akadémia-Újpest magyar kupadöntőt. 

Orbán Viktor kedvenc csapatára átlagosan 700-800 néző kíváncsi, ez pedig a 22 ezres Groupamában elég feltűnő lett volna. Így a Puskás Akadémia jobb híján már ingyen busszal és jegyekkel is próbálta bevonzani az embereket a szomszédos Csabdiból, ráadásul állítólag a NAV munkatársai között is ingyenjegyeket hirdettek meg.

A képeken látszik, hogy így is elég nagy lett különbség a két szektor között (bár nem akkora, mint előzetesen várták), a Puskás Akadémia mezében pedig olyan 200-300 akadémista nézheti a meccset (direkt nem írtam, hogy szurkolnak, mert hát az első félidőben nem nagyon csináltak semmit). Ráadásul valahogy lila-fehér mezesek is kerültek oda, az ott ülők nagy része pedig semleges szurkolónak tűnik.

Image uploaded from iOS (3) 1
Fotó: Huszti István / Index

Az újpestieknek egyébként nem akart senki ingyen jegyekkel kedveskedni, így ők kénytelenek voltak megvenni a két- és háromezer forintos belépőket, ennek ellenére az Újpest-szektor nagyjából megtelt a rajongókkal.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!