Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Milan legendája lesz Nagy Ádámék edzője

2018.06.12. 14:35

Az egykori Milan-legenda, a korábbi 57-szeres válogatott futballista, Filippo Inzaghi lesz a Serie A-ban szereplő Bologna edzője, amelynek tagja a magyar válogatott Nagy Ádám is. Inzaghi vasárnap még a Venezia kispadján ült, amely egy röhejes öngóllal bukta el a Palermo elleni, élvonalba jutásért vívott osztályozót.

„Két fantasztikus évet töltöttem itt, és amit tettünk azt soha nem fogom elfelejteni. Megérdemeltük volna, hogy mi kerüljünk fel a Serie A-ba, de az élet néha túl bonyolult.” – nyilatkozta a hétfői búcsúja után a 44 éves szakember, aki a 2014/2015-ös idényben az AC Milant irányította, ahol korábban 11 évig játékos is volt. Inzaghi a Milannal kétszer nyert BL-t és bajnokságot.

A Bologna pocsékul szerepelt a legutóbbi idényben, csak a 15. helyen végzett úgy, hogy az utolsó 12 meccséből csak egyet tudott megnyerni, így a kieséshez is közel állt. A korábbi edzőt, a szintén Milanban is futballozó Roberto Donadoni munkáját május 24-én köszönték meg.