Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

22-0: 133 éves rekordot döntött az Everton

2018.07.14. 20:21

A júliusi felkészülési meccsek általában nem a kihívásról szoktak szólni az erősebb csapatoknak, olyan ellenfelet választanak maguknak, akik ellen nagyjából egy edzést tudnak lehozni, de mégsem önmaguk ellen kell gyakorolni.

Szombaton az Everton rendesen belenyúlt az osztrák ATV Irdninggel, ugyanis 22-0-ra verték ausztriai edzőtáborozásuk során az osztrák ötödosztályú csapatot. Ezzel a meccsel mutatkozott  be egyébként az Everton kispadján Marco Silva, elég jól sikerült tehát a debütálás.

Az Everton eddigi rekordgyőzelme 1885-ben volt, akkor a New Ferryt verték 14-0-ra, vagyis több mint 50 százalékkal javítottak az eddigi csúcson.

Kevin Mirallas mesterötöst, Baye Oumar Niasse és Cenk Tosun mesternégyest lőtt, Ademola Lookman mesterhármast ért el, Nikola Vlašić duplázott, rajtuk kívül betalált még Leighton Baines és Michael Keane és Mason Holgate is, illetve volt még egy öngól.

A tízperces összefoglalót itt mutatjuk: