Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orosz topcsapat veheti meg a 47-szeres válogatott magyar védőt

000 10W01V
2018.07.16. 17:43

A szentpétervári Zenit figyelmét is felkeltette a Dinamo Kijevben játszó 47-szeres válogatott Kádár Tamás, akit belső védőként vetnének be. Az ügyeletről úgy tudja a Nemzeti Sport, hogy az orosz csapat 8 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a tavaly az ukrán bajokságban és az Európa Ligában is jól teljesítő játékosért.

A lap meg is kereste Kádárt, aki csak annyit mondott nekik:

Nem tudok semmit mondani, nem rajtam múlik…

A 28 éves Kádár Tamás 2017 februárjában igazolt a Lech Poznantól a Dinamo Kijevhez, ahol 2020-ig érvényes szerződést írt alá. Eddig másfél szezon alatt 43 meccset játszott az ukrán klubnál, ezeken egy gólt szerzett. A legutóbbi szezont a második helyen zárta a Dinamo Kijev, ami így a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körébe kvalifikálta magát. A Zenittel az Európa Ligaselejtezőjében küzdhetne Kádár az európai kupaszereplésért.