Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem is játszott, így is miatta kapott gólt a Kisvárda

2018.07.22. 11:49

Elég ritka a labdarúgásban, hogy valaki pályán egy másodpercig se játsszon, mégis főszerepet játsszon egy gólban, de Gosztonyi Andrásnak, a Kisvárda játékosának sikerült összehoznia a bravúrt a Vidi ellen.

Gosztonyi épp a Kisvárda kapuja mögött melegített a szombati bajnokin, amikor visszarúgott a pályára egy felé repülő labdát, és eközben a pályára is belépett. Mivel ezt a cserék nem tehetik meg akkor, amikor a labda játékban van, szabálytalanságot követett el, amit sárga lappal és szabadrúgással büntetett a játékvezető, Bognár Tamás.

Az alapvonal mellől elvégzett szabadrúgásból Juhász Roland gólt is lőtt, ezzel lett 3-0 a végül 4-0-s végeredménnyel záruló meccsen a Vidinek.

vlcsnap-2018-07-22-10h51m48s044.png

Az esetet a M4Sport oldalán nézhetik meg, bár Gosztonyi pályára lépése nem látszott a közvetítésen, így csak a sárga lap kiosztása, és Juhász gólja látszik.