Eszter, Eliza
EUR 383,05 Ft
USD 356,88 Ft
14 °C
24 °C

Fél szemére vak paraguayi jelentkezett be a Puskás-díjra

2018.07.25. 19:57

Kedden a paraguayi kupában az első osztályban szereplő Cerro Porteñót fogadta az alsóbb osztályban játszó Cristóbal Colón, a meccset pedig nem meglepő módon a vendégek nyerték meg 3-1-re, de így is örülhettek a hazai szurkolók, az az egy góljuk ugyanis simán esélyes lehet a Puskás-díjra.

A találatot Mario Ricardo jegyezte, akiről azt kell tudni, hogy egy gyerekkori baleset miatt bal szemére vak, azaz már az is nagy szó, hogy egyáltalán profi futballista, de a jelek szerint ez egyáltalán nem gátolja meg abban, hogy óriási távoli gólokat lőjön.

A képességeire sem lehet panasz, tanítani való mozdulattal etette meg a védőjét, aztán bombázott kapásból a kapura, hiába nyújtózkodott a vendégek kapusa, ezt nem lehetett elérni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla