Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Barca eladja a stadionja névhasználati jogát

2018.07.31. 11:13

Az ESPN spanyol forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Barcelona vezetése húsz évre eladná a Camp Nou névhasználati jogát, amelyért 300 millió eurót remél a klub. Erről a katalán csapat elnöksége döntött, amely amerikai és ázsiai befektetővel tárgyal.

Az elnökség a 2018–2019-es szezon végétől váltana, a Camp Nou név megmaradna, és utána szerepelne a leendő szponzor neve. A befolyó összeg annak a fejlesztésnek a részét képezné, amelyre az év elején már 600 millió eurót kapott a klub, és amelyből 105 ezer nézősre bővítenék a létesítményt, illetve a lelátórészek tetők kapnának.

Szó esett az elnökségi ülésen egy másik stadionról, a Johann Cruyff Stadiumról is. Ez lenne a csapat edzőközpontja, illetve a második csapat és a női egyesület otthona is a jelenlegi Mini Estadi helyett.