Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bogdánnak köszönik az EL-továbbjutást a Hibernian szurkolói

2018.08.03. 12:21 Módosítva: 2018-08-03 12:24:04

Július elején adta kölcsön egy évre a Liverpool a magyar Bogdán Ádámot a skót Hiberniannek, a bemutatkozása pedig elég rosszul sikerült, a szurkolók közül sokan egyenesen azt követelték, hogy azonnal küldjék vissza a kapust az Anfieldre.

Csütörtökön aztán Bogdán az Aszterasz Tripolisz elleni EL-selejtezőn bizonyította, hogy mégsem volt akkora balfogás a kölcsönvétele, ugyanis több hatalmas védést is bemutatott, a szurkolók pedig meg is hálálták a teljesítményt.

Többen írták, hogy korábban kritizálták a kapust, de most mindent visszaszívnak, és köszönik a védéseket, de voltak ennél meredekebb írások is: egy boldog szurkoló azt írta, hogy a németek elsőszámú kapusának, Manuel Neuernek a hálószobájában Bogdánt ábrázoló poszterek vannak a falon, egy másik pedig egyenesen azt követelte, hogy

rögtön jelentsék be Bogdán tíz éves szerződését.

A BBC is dicsérte Bogdánt, ők azt írták, a kapus hősies védései inspirálták a skót csapatot, és külön megemlékeztek egyik legnagyobb védéséről, mikor egy, a sarokba tartó fejest hárított nagy bravúrral.