Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Húszig meg sem állt a Bayern

2018.08.08. 20:48

Évek óta a Münchentől 60 kilométerre található, csodálatos Tegernsee-ben készül a Bayern München hazájában a következő szezonra. Most is így volt, miután visszatért az Egyesült Államokból, az International Champions Cupról.

Az utolsó meccsét már az Allianz Arenában vívta a Manchester Uniteddel, amelyet 1-0-ra győzött le James Rodriguez góljával. A szakvezetés most pedig úgy gondolta, hogy átmozgatásként egy könnyű ellenfél kell.

A nyúl most az FC Rottach-Egern, bajor amatőr csapat volt, amely ellen 20-2-es végeredményt ért el a bajnokcsapat, amely végig komolyan vette a meccset.

Gyakorlatilag a legerősebb összeállításában játszott a Bayern, amely a félidőben 7-2-re állt, majd a másodikban rúgott még 13 gólt. A két gólt Ulriech kapta, a második félidőben Hofmann állt a kapuban. A Bayern kezdője ez volt: Ulriech – Alaba, Süle, Mai, Rafinha – Martínez, Thiago, Goretzka – Robben, Coman, Lewandowski. A gólszerzők pedig: Coman 3, Thiago 1, Lewandowski 3, Wagner 3, Müller 2, Frantzke 3, Rudy 1, Ribéry 1, James Rodriguez 2, Kimmich 1.

Ez pedig a 18. gól volt.