Ödön
2 °C
11 °C

Dárdai nyomoz, ki tette tönkre a Hertha-pályát?

2018.08.23. 14:17

Hívatlan vendég tartotta fel a hét közepén a szombati Bundesliga-rajtjára készülő Hertha BSC-t, aki úgy feltúrta az egyik edzőpályát, hogy Dárdai Pál csapata nem is tudja rendesen használni: egy vagy több vakond.

A Bild riportjában a magyar edző mesélte el, mi történt.

Sosem láttam ekkora vakondtúrást, ehhez több vakond kell, egy ennyit nem tud összehozni. Talán Hertha-klubtagok, és csak az edzésünket akarták megnézni. Viccen kívül, ezt a pályát nem tudjuk rendesen kihasználni, sérülésveszélyes, úgyhogy át kell mennünk a pálya másik végére

- mondta Dárdai, aki - mint írják - maga is hobbikertész, ezért ért ennyire a vakondokhoz.

Dárdai mobiljával azonnal megpróbálta lefényképezni az egyik tettest, de nem sikerült neki, a Bild lekapta, de az ő képükön is csak egy kis feketeség látszik.

A vakond egyébként védett állat Németországban, nem szabad bántani, akár 50 ezer eurós bírság is járhat érte, ha valaki tettlegességhez folyamodik ellenük.

A betolakodókat így szakértők távolítják el a Hertha-birtokról, a pálya hamar újra rendben lesz.

A Bundesliga egyébként már pénteken elkezdődik, a nyitómeccs igazi sláger, Bayern-Hoffenheim, a Sport1 élőben közvetíti. A csatorna adja mostantól a német bajnokságot, így külön magazinműsort is indítanak Germánia címmel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?