Erzsébet
1 °C
4 °C

Ott az apám a tribünön, Diego Simeone

2018.08.27. 16:54

A legnagyobb győzelem a Fiorentináé a Serie A második fordulójának eddig lejátszott meccsein, 6-1-re verték a Chievót otthon.

Az utolsó gólt Giovanni Simeone szerezte, aki különösen igyekezhetett, ugyanis a tribünön nem kisebb név figyelte őt, mint Diego Simeone, az Atletico Madrid edzője. Aki Giovanni apja.

A lefújás után Giovanni már kézzel-lábbal integetett - Stefano Pioli Fiorentina-edző is megállt megkérdezni, kit látott meg -, de a fater a lelátón csak nem akarta észrevenni, mert egyfolytában a telefonját nyomkodta.

Simeone párja vette észre Giovannit, majd az egészből nagyon aranyos jelenet kerekedett, amikor kislányukat arra akarták rávenni, integessen vissza a bátyjának.

Giovanni Simeone 23 éves, két éve játszik Olaszországban, a Genoában kezdett, tavaly került Firenzébe. A válogatottban szeptember elején fog bemutatkozni, először hívták meg a keretbe. Az még nem merült fel, hogy az Atleticóba szerződjön.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?