Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem egy szokványos hazai szöglet készül a Bundesligában

2018.09.17. 15:55

Az esernyőcsel bevett szófordulat a futballban, de olyan ernyőket, mint Freiburgban használtak a rendezők, talán még egyszer sem láttunk futballpályán játék közben. Vagy legalábbis a szögletzászlónál nem.

A hazaiak játékosa, Jerome Gondorf szögletet rúgott az első félidő végén, és a biztonságiak attól tartva, hogy az abban a szektorban helyet foglaló vendégdrukker stuttgartiak valamit becsempésztek a pályára, úgy védték őt, mint valaha Demszky Gábort a tojásoktól. Pénzérme, öngyújtó elvileg nem maradhat senkinél, de azért nem árt óvatosnak lenni. Verbálisan persze osztották így is a 30 éves játékost, ne legyen kétségünk.

A Sport tv-től kapott felvételen jól látható, Gondorf pechére az első után jöhetett a második szöglet, egy kicsit talán rosszul is érintette őt, hogy esernyők közül kell beadnia a labdát.

A játékos egyébként a második félidőben szép szabadrúgásgólt ért el, igaz akkor nem is zavarták őt esernyőkkel az összpontosításban.

A meccs egyébként 3-3 lett, Sallai Roland végül nem állt be a hazai csapatba, a következő körben viszont akár be is mutatkozhat a görögöknek pazar kapásgólt vágó 10-szeres válogatott szélső.

A Germánia című egyórás műsorban a Sport1-en a forduló még több érdekessége is szóba kerül 19.30-tól.