Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az utolsó otthonában áll vesztésre a Barca

2018.09.26. 20:16 Módosítva: 2018-09-26 20:56:20

A spanyol bajnokság eddigi öt fordulójában a Barcelona és a Real Madrid is veretlen volt. Aztán a Barcelona olyan vereséget szenvedett, amelyre kevesen számítottak. Hiába szerzett korai vezetést az utolsó helyen álló Leganes otthonában, a második félidő elején, egy perc alatt fordított a hazai csapat, amely meg is nyerte a meccset. Így ha a Real legalább egy pontot szerez a 9. Sevilla otthonában, az élre fog állni.

Már a 12. percben vezetett a Barca, Coutinho kapott egy labdát, felpörgette magának, aztán 18 méterről nagyon szépen vágta be a bal alsó sarokba. A 17. percben Messi lőtt egy nagy kapufát.

Egy perc alatt fordított a Leganes. Előbb El Zhar egyenlített, majd Óscar Rodriguez szerzett vezetést a hazai csapatnak.

A Leganes egyenlítő gólja

Ez Óscar gólja

A 80. percben a meccs helyzetét hagyta ki a Barca, előbb Coutinho, majd Rakitic bombázta rá, de Cuellar kétszer is elképesztő bravúrral védett.

1a