Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elküldte a fenébe a volt edzőt a Schalke veteránja

2018.09.26. 11:33 Módosítva: 2018-09-26 11:42:29

A Schalkénél a rettenetes szezonkezdés ellenére is zajlik az élet: Markus Weinzierl, a csapat korábbi edzője nekiment a csapat 36 éves hátvédjének, aki erre válaszul a keddi meccs után jól elküldte a fenébe korábbi trénerét – írja a waz.de.

Ugyan a szakember konkrétan nem nevezett meg senkit, a Sky-nak arról beszélt, hogy az a kérdés, hogy van-e értelme defenzíven játszani, és 36 évesekhez igazítani a játék képét, amivel elég egyértelműen utalt a veterán brazil hátvédre.

Tiszteletlenség, amit mondott, teljesen letaglózott. Abban az egy évben amit itt töltött, végig támogattam őt. Jó lenne, ha egyszerűen csak befogná, és keresne végre munkát magának.

– mondta Naldo ezzel kapcsolatban, utalva ezzel arra, hogy a németnek a Schalkétől való menesztése óta, azaz több mint egy éve nincs másik csapata.

A brazil hátvéd egyébként a keddi padozás ellenére optimistán áll hozzá a saját szerepéhez a klubban, teljes joggal, hiszen a szombati, Mainz elleni meccsen már ismét ott lesz majd a kezdőben.

A Schalke amúgy eddig egészen botrányosan szerepelt a Bundesligában: első öt meccsén öt vereséget gyűjtött össze a csapat, kedden éppen a Sallai Rolanddal felálló Freiburg verte meg őket 1-0–ra.