Natália
1 °C
7 °C

Valóban létrejött az Orbán-Kádár tengely

2018.10.12. 19:38

Willi Orban, vagyis Orbán Willi kezdőként kapott szerepet a magyar válogatott harmadik Nemzetek Ligája meccsén, a görögök elleni meccsen. A finnektől 1-0-ra kikaptunk, majd a görögöket idehaza, zárt kapuk mellett, 2-1-re legyőztük. A csoportban a finnek vezetnek hat ponttal, mi a görögökkel állunk holtversenyben a második helyen.

Az athéni meccsen a magyar válogatottban bemutatkozhat a Red Bull Leipzig magyar-lengyel játékosa, Willi Orban is, aki saját kérésére a saját mezén az Orbán nevet viseli. A mieink így állnak fel:

Gulácsi Péter – Kádár Tamás, Fiola Attila, Orbán Willi, Nagy Ádám, Szalai Ádám, Kalmár Zsolt, Kleinheisler László, Varga Roland, Sallai Roland, Bese Barnabás.

A mai napon a csoportban a másik meccset is megrendezik. Ezen az észtek Tallinnban fogadják ez eddig még hibátlan finneket. A magyar és az észt-finn is 20:45-kor fog kezdődni.

aaa

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?