Máté, Mirella
5 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Mourinho: Na most legyenek hangosak

2018.11.08. 09:12

Bámulatosan támadt fel szerda este a Manchester United a Juventus otthonában: hiába volt jobb szinte végig az olasz csapat, az angolok a meccs utolsó öt percében fordítani tudtak, így a végén José Mourinho örülhetett.

A lefújás után nem is bírta türtőztetni magát, a kezét a füléhez rakva jelezte a közönségnek, hogy nem hallja őket, és kacsintgatott is kifelé, miközben besétált a pályára. A dolgot nemcsak a szurkolók, hanem a Juve játékosai sem vették jó néven, Bonucci és Dybala is élénk szóváltásba keveredett a portugál edzővel, akit végül saját stábja kísért ki.

Mourinho aztán a meccs után a BT-nek és a Sky Sport Italiának is nyilatkozott a gesztusról, és elmondta, a Juve-drukkerek 90 percig sértegették, pedig ő semmi mást nem csinált, csak a munkáját végezte.

Senkit nem akartam megsérteni, csak annyit mutattam, hogy most legyenek hangosak. Valószínűleg nem volt jó ötlet, ha higgadt vagyok, nem is csinálom. A családomat, köztük az interes családomat is ócsárolták, ezért reagáltam így

– mondta a korábban az Intert is irányító tréner, aki ezzel a megmozdulásával egyébként saját bevallása szerint is elég nagy örömet szerzett a milánói csapat drukkereinek, de hozzátette azt is, hogy ettől még tiszteli a Juventust, a játékosokat és Massimiliano Allegrit is.

A portugál emellett azt is kiemelte, hogy fantasztikusan játszottak, és rettentően büszke most a játékosaira. Mint mondta, azért tudtak nyerni, mert az utolsó pillanatig akarták a győzelmet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?