Judit
2 °C
7 °C

Az ágyékával szerzett gólt a börtönbe készülő csatár

2018.12.02. 16:14

A börtönbe vonuló Nicklas Bendnter emlékezetesen zárta szezonját, a dán csatár a múlt héten a Rosenborggal megnyerte a norvég bajnokságot, most pedig a Norvég Kupát is is megszerezte. A Rosenborg 4-1-re verte a Strömsgodsetet. Bendtner két gólt szerzett, az egyiket az ágyékával.

A kupadöntőben a Strömsgodseté volt a vezetés, a 13. percben Abdellaoue talált be. Nem sokáig tartott az előny, a 18. percben Jensen egyenlített, majd a félidő végére Kondrasen találatával már a Rosenborgé volt az előny.

A második félidőben is a bajnokcsapat irányított, az 52. percben aztán jött Bendnter szerencsés gólja. A második hullámban felérő szélső védő lőtt kapura a 16-osról, de hogy a kapura kerüljön a labda, arról Bendtner gondoskodott, valószínűleg inkább elugrani akart a labda útjából, de végül ő csúsztatott kapuba az ágyékával.

A meccset is Bendtner zárta le, a 94. percben duplázott.

A dán csatárra előbb-utóbb egy hosszabb kihagyás vár, egy taxis állkapcsának eltörése miatt ötven napra börtönbe kell vonulnia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?