Gergely
4 °C
23 °C

Bombával indul a téli transzferszezon?

2018.12.25. 10:50

Az olasz tévécsatorna, a Sport Mediaset értesülései szerint elcseréli csatárait a Chelsea és a Milan: Londonból Alvaro Morata, Milanóból Gonzalo Higuain távozik.

Az ESPN is átvette a sztorit, amely szerint a spanyol 1,5 évre költözik a Milanhoz, míg az Argentin a nyárig kerül Angliába. Ő ugyanis a Juventusé, kölcsönben van a MIlannál, ám eléggé átlagos szezont fut, egyre elégedetlenebbek vele. Október 28. óta nem lőtt gólt.

A Chelsea-nél viszont az a Maurizio Sarri az edző, aki alatt a Napoliban Higuain élete formájában játszott, így nem kérdés, hogy nincs ellenére a váltás. Ráadásul a Premier League-et is kipróbálhatná, és Sarri is szerezne egy bizalmi embert.

Higuain és Morata - előbbi 31, a másik 26 éves
Higuain és Morata - előbbi 31, a másik 26 éves

Morata másfél éve került a Real Madridtól a Chelsea-hez 60 millió euróért, jól indult, de 2018-ban már inkább csak szenvedett. Ősszel némileg magára talált, van is hét gólja, de november 4-e óta csak egy, az is az EL-ben, a PAOK elleni 4-0-ról.

Az angol sajtó, többek között a Mirror is úgy tudja, a cserét órákon belül bejelenthetik, persze a Juventusnak ehhez lehet még egy-két szava, végülis Higuain az övék.