Ronaldónak estek egy rettenetesen időzített fotó miatt

2019.01.23. 08:51

Miközben a futballvilág Emiliano Saláért imádkozik, Ronaldónak sikerült egy Instagram-fotóval kiborítania a szurkolókat.

Cristiano Ronaldo a pályán az időzítés királya, azon kívül már kevésbé. A Juventus ötszörös aranylabdás támadója egy végtelen érzéketlenséggel posztolt fényképpel vonta magára a drukkerek haragját, talán kijelenthetjük, hogy teljes joggal.

A portugál világklasszis kedden feltöltött fotója valószínűleg a borzasztóan szerencsétlen körülmények nélkül sem aratott volna osztatlan sikert, hiszen a sztár elég egyértelműen azt üzente a képpel, hogy mennyire nem érdekli az adóügye miatt rá kiszabott pénz- és börtönbüntetés.

Ennél viszont sokkal nagyobb baj, hogy miközben mindenki a hétfőn eltűnt, és minden valószínűség szerint repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztő argentin futballistatársa, Emiliano Sala – és az őt szállító magángép pilótájának – tragédiájával van elfoglalva, Ronaldo épp egy olyan képet tett ki az Instájára, amin egy magángépen szelfizik vigyorogva. A képhez fűzött három emotikon – vigyor, felszállás, oké – ha lehet, még tovább rontott a dolgon. 

Elég egy pillantást vetni a kép kommentjeire, hogy lássuk, szinte kivétel nélkül mindenkiben megütközést keltett a kép időzítése. Aki nem Sala tragédiája miatt akadt ki Ronaldóra, az az adóügye miatt borult ki a fotón.

Sala eltűnésével kapcsolatban ebben a cikkünkben talál több információt.