A Real Madrid hivatalosan is elhatárolódik a Neymar-pletykáktól

2018.07.02. 23:53

A futballvilágban viszonylag ritkán látott dolgot lépett meg hétfő este a Real Madrid, amikor a csapat hivatalos közleményben reagált az őket Neymarral összehozó pletykákra: hétfői értesülések szerint 310 millió eurót fizetnének a Paris Saint-Germain játékosáért, erre kellett reagálniuk.

A klub a TVE, vagyis a spanyol köztévé esti információját cáfolta meg, a közleményben kikérve maguknak, hogy a tévécsatorna teljességgel valótlan állításokat közölt le, és megerősítették, hogy nem tettek semmiféle ajánlatot Neymarért a PSG-nek.

Az átigazolási időszakok alatt minden ország sajtótermékei pletykák tucatjait hozza le, a klubok általában csak akkor reagálnak, ha valamilyen cikkben szabálysértésbe keverik őket, vagyis azt írják, hogy megegyeztek egy játékossal, mielőtt annak klubjával tárgyaltak volna, a mostani, Neymarhoz hasonló pletykákra nem szoktak ugrani a csapatok, úgyhogy érdemes figyelni, mi mindennel lehet még reakcióra késztetni a sorban háromszoros BL-győztes spanyol csapatot.  • Hírek
  • Hírek