Erzsébet
1 °C
4 °C

A meccset felejtsük el, de megvan a vb első két továbbjutója

2018.06.20. 19:03

Uruguay-Szaúd-Arábia, fix egyes, ráadásul sok góllal, ha nem is a futball ünnepe a színvonal, de legalább látunk majd pár gólt, gondolhattuk.

A párból aztán egy lett, Luis Suarez a 23. percben üres kapura lőhetett hat méterről, mivel a szaúdi kapus elnézte a szögletet, és átrepült fölötte a labda: a Barca-csatár nem hagyta ki.

rad

Suarez 100. válogatott meccse volt, 52. gólját szerezte.

Ezen kívül még akadt pár nagyobb uruguayi helyzet a meccsen, a 86. percben a legnagyobb: Cavanit megállították a 16-osnál, de Hasszami azonnal vissza is adta neki a labdát, Al-Owaisz jól jött ki a kapuból, elakadt benne a 2-0.

Maradt az 1-0 Uruguaynak, két meccs, két gól, 6 pont, továbbjutottak. Sőt, a szerdai győzelmükkel továbblőtték Oroszországot is, aminek szintén hat pontja, de 8-1-es gólkülönbsége van két kör után. A kérdés az, melyikük lesz a csoportelső, ezt egymás ellen döntik el az utolsó fordulóban.

Szaúd-Arábia és Egyiptom utolsó, egymás elleni meccsétől függetlenül kiesett, mindkettő 0 ponttal áll.

rad

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?