Vendel
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Forlán elmesélte, hogy rúgta meg Ferguson Beckhamet

2019.08.21. 08:11

A visszavonulását nemrég bejelentő uruguayi Diego Forlán a Fox Sportsnak nyilatkozott a manchesteri éveiről. Két és fél szezont húzott le a Unitedben (2002 januártól 2004 őszig), első európai csapatában együtt futballozott a jelenlegi edzővel, Ole Gunnar Solskjaerral, David Beckhammel, Cristiano Ronaldóval, az edző pedig Sir Alex Ferguson volt.

A portugál Ronaldo 2003-ban került Angliába, és Forlán elmondása szerint a 18 éves játékos többnyire úgy helyezkedett az öltözőben, hogy egy tükörben nézegethesse magát. 

Beckhamet nem érdekelte, hogy edzésen milyen a haja, Ronaldo viszont mindig közel ült a tükörhöz.

– mondta az uruguayi csatár, aki elmesélte azt is, hogy mi történt, amikor Ferguson és Beckham összeveszett az öltözőben. 2003-ban a MU kikapott az FA-kupában az Arsenaltól, és az edző nehezen viselte a vereséget, de a középpályás is. Hevesen vitatkoztak, mindkettő azt szerette volna, hogy az övé legyen az utolsó szó.

"Ferguson hátra fordult, ki akart menni, amikor még David odaszólt neki valamit. Ferguson visszafordult, és belerúgott az egyik cipőbe, aminek a stoplija felhasította Beckham szemhéját. Tiszta vér lett minden. Nem akartunk hinni a szemünknek, azt gondoltuk, ez nem történhet meg. Roy Keane és van Nistelrooy fogta le őket, csak azért nem verekedtek össze."