Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-3 °C
3 °C

Féláron vonatozhat a Fradi EL-meccseire

2019.09.29. 11:12

Kedvezményes jegyeket kínál a MÁV-START és a GYSEV a Ferencváros három hazai Európa Liga-mérkőzésére, így október 3-án az FTC-Ludogorec, november 7-én az FTC-CSZKA Moszkva, november 28-án pedig az FTC-Espanyol mérkőzésekre is féláron lehet utazni.

A belépőjeggyel rendelkező szurkolók bármely belföldi állomásról Budapestre válthatják meg az 50 százalékos kedvezményes menettérti jegyet 2. kocsiosztályra. A vásárláskor elegendő arra hivatkozni, hogy az FTC Európa Liga mérkőzésére utaznak. Amennyiben pót- és helyjegyes vonattal utaznak, a felárat teljes áron meg kell váltani, kedvezmény csak az alapjegyre jár – írják.

 A kedvezmény érvényesítéséhez a Groupama Arénába belépés után le kell pecsételtetni a jegyet, ezt a stadion B, C és D szektorainál, MÁV-START-os pultoknál lehet megtenni. Aki elmulasztja a pecsételést, a visszaúton köteles megfizetni a 0 százalékos és a teljes árú jegy közötti különbséget és az előírt pótdíjat.

Fontos tudnivaló még, hogy az utazás legkorábban a mérkőzés napján kezdhető meg, illetve a kedvezmény igénybe vételéhez a mérkőzés másnapján legkésőbb 12 óráig meg kell kezdeni a visszautazást.  • Vennék
  • Hírek