Lujza
-2 °C
13 °C

Feczesin Róbert 8 év után a válogatott keret tagja

2019.09.30. 15:17

Marco Rossi keretet hirdetett a magyar labdarúgó-válogatott két soron következő Európa-bajnoki selejtezőjére.

A keretnek van egy nagy visszatérője, az újpesti Feczesin Róbert. Nagy Ádám és Baráth Botond eltiltás miatt nem játszhat az október tizediki spliti meccsen a horvátokkal szemben, ettől ott vannak mindketten a névsorban. Nagy a szlovák meccsre úgy-ahogy felépült, bár amióta visszament Angliába, az angol másodosztály élcsapatához tartozó Bristol még a kispadra sem ültette le.

Október 13-án Azerbajdzsán lesz az ellenfél, a meccs zárt kapus, de van egy kiskapu, gyerekek bemehetnek rá.

Nem jó hír, hogy Sallai Roland is kiszorult a szárnyaló Freiburgból, Holman ellenben triplázott a Slovanban. Szalai a Mainzban kezdő volt, és végig a pályán töltötte az időt, igaz a Mainz kikapott a Wolfsburgtól.

Dzsudzsák csapata ebben a naptári évben még nem nyert meccset.

A horvátok ellen pontot kellene szerezni, hogy életben maradjanak a kijutási remények.

A KERET

  • Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC)
  • Védők: Baráth Botond (Sporting Kansas KC), Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Tamás Krisztián (Zalaegerszegi TE), Willi Orbán (RB Leipzig)
  • Középpályások: Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kleinheisler László (NK Osijek), Kovács István (Mol Fehérvár FC), Nagy Ádám (Bristol City FC), Pátkai Máté (Mol Fehérvár FC), Sigér Dávid (Ferencvárosi TC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg)
  • Támadók: Dzsudzsák Balázs (al-Ittihad), Feczesin Róbert (Újpest FC), Holender Filip (FC Lugano), Nagy Dominik (Legia Varsó), Németh Krisztián (Sporting Kansas), Sallai Roland (SC Freiburg), Szalai Ádám (TSG Hoffenheim), Varga Roland (Ferencvárosi TC)