Judit, Xénia
18 °C
35 °C

Juve-drukker vagyok, de adjátok ide az ékszereket!

2019.10.31. 14:08

Betörtek Claudio Marchisio házába, a volt futballistát és feleségét fegyverrel fenyegették, majd ékszerekkel, drága órákkal és más értékekkel távoztak azok a támadók, akiket keres az olasz rendőrség.

A 33 éves exjátékos szerda este otthonában nézte a tévét feleségével, amikor rájuk törtek a betolakodók - tudósított az olasz Sky csatorna.

A tévések információi szerint először azt akarták tudni, hol van a házban a széf, mire Marchisio közölte, hogy nekik olyan nincs. Erre az öt fegyveres arra kényszerítette, mutassa meg, hol tartják az értékeket. Páran a feleséget tartották túsznak a nappaliban, páran a férjet kísérték a lakásban. Közben amit értek, megragadtak, végül mindent egy nagy bőröndbe tettek, és távoztak.

Marchisio a Sky szerint azt mesélte, a betörők olaszul beszéltek, de akcentussal, és a főkolompos azt mondta: "Juve-drukker vagyok, sosem bántanálak titeket, de áruljátok el, hol vannak az ékszerek".

A támadás Torino Vinovo nevű negyedében történt, a tetteseket egyelőre nem találják, de azt sejtik, Marchisióékat kifigyelték, a rablást aprólékosan kitervelték.

Az utóbbi hónapokban Olaszországban és Spanyolországban is kirabolták több futballista lakását, többnyire miközben ők meccset játszottak.

Claudio Marchisio néhány hete hagyta abba a futballt, miután 25 évig a Juventusnál volt, amellyel hét olasz bajnoki címet nyert. Tavaly nyáron az orosz Zenitbe igazolt, amivel szintén bajnok lett, de egy év után hazatért, és visszavonult. Az olasz válogatottban 55 meccsen 5 gólt szerzett, tagja volt a 2012-ben Eb-döntős csapatnak.