A Leipzig–Liverpool BL-nyolcaddöntő visszavágóját is a Puskás Arénában rendezik

2021.03.03. 20:56
Március 10-én újabb rangos futballmérkőzésnek ad otthont a Puskás Aréna, ugyanis a budapesti stadion ad otthon a Liverpool–RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágónak.

A két csapat első mérkőzését is a Puskás Arénában rendezték, amelyet az angol csapat 2–0-ra nyert meg Mohamed Szalah és Sadio Mané góljaival. A helyszínváltoztatásra a német hatóságok Angliára vonatkozó beutazási korlátozásai miatt volt szükség. 

A rendelet azóta is érvényben van, ezért már korábban is szóba került a visszavágó elköltöztetése, hiszen a lipcseiekre két hét karantén várt volna, amennyiben Liverpoolban mérkőztek volna meg a csapatok.

Az első mérkőzés után mindkét együttes elégedetten nyilatkozott a körülményekről.

A létesítmény Facebook-oldalának közlése szerint a találkozó szerdán 21.00-kor kezdődik majd.  Ez lesz rövid időn belül az ötödik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig–Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach–Manchester City BL-nyolcaddöntőt (0–2), valamint az Wolfsberger–Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0ľ4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde–Granada El-nyolcaddöntőre is.  • Hírek
  • Személyi kölcsön